Veluwse foto’s

Het is zo lang geleden dat ik een blog schreef over mijn foto’s. Het is ook zo lang geleden dat ik überhaupt foto’s heb gemaakt. Want ja, waar moet ik nu foto’s van maken. Ik zit de hele tijd thuis en in de tuin gebeurt ook niet zo veel dat foto-waardig is. Het bos is ook niet zo bijzonder nu. Ten minste, dat dacht ik..

Want ja, je raadt het al, ik ben toch naar het bos geweest. Alleen niet op de standaard plekken waar ik altijd heen ga. Mijn vriendin zit namelijk met haar familie in een vakantiehuisje op de Hoge Veluwe. En ik mocht ook een dagje komen. Nou, daar kon ik geen nee tegen zeggen. Ik verheugde me erop om lekker door het bos te struinen en eindelijk weer foto’s te maken. Maar goed, laat ik maar een einde brouwen aan dit verhaal en de foto’s laten zien. Ik vind ze namelijk best mooi. Het landschap was prachtig en het licht was perfect.

veluwe 7

Veluwe 1

We zijn wat later in de middag gaan wandelen. De zon stond dus al wat lager wat ervoor zorgde dat het licht zo mooi was. Oh en vinden jullie dit ook niet een beetje op de prairie lijken?

veluwe 6

Uiteraard hebben we ook door het bos gewandeld en zelfs dat was mooi. Kijk maar:

veluwe 5

Het bos in combinatie met het zonlicht is toch perfect?!

veluwe 4
Zelfs de uitgebloeide heide en kale bomen waren mooi.

veluwe 2

Deze plek was gisteren echt the place to be. Zeg nou eerlijk…

2 gedachten over “Veluwse foto’s

  1. Ha Linda,

    ik denk dat ik via de OZON-facebookgroep op deze site kwam. Zelf ben ik sinds kort ook echt geïnteresseerd in natuurfotografie, zeker op de Veluwe, maar heb niet een hele goede camera. Welk materiaal heb je voor deze foto’s gebruikt?

    Groeten,

    Henk

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: