Nog 11 weken…

Jaaa! Nog 11 weken, dan zitten Rieke en ik in Indonesië. We kunnen het ons nog niet voorstellen, maar het wordt week voor week steeds meer werkelijkheid. De vliegtickets zijn geboekt, we zijn inmiddels zo goed als ingeënt en ons visum is bijna in de maak. Nee, we kunnen nu niet meer terug.

En wat dachten jullie van al die lege flessen die we al hebben ingeleverd? Daar hebben we al flink wat geld mee opgehaald. We zitten nu op een dikke 400 euro dankzij jullie allemaal! En we hebben nog 11 weken te gaan om nog veel meer geld op te halen!

a indonesië

Hoe gaan we dat doen? Nou, lege flessen blijven sparen natuurlijk. Die actie loopt zo goed en we hebben er al zo veel geld mee opgehaald. Dus wij ontvangen uw lege flessen nog altijd met open armen. Verder zijn we van plan om een soort van benefietconcert te organiseren, maar dat is nog niet helemaal zeker. Daarom ga ik daar maar niet al te diep op in. Als het concert wel door gaat, horen jullie dat zeker!

Wat we wel van plan zijn om te gaan doen, kost heel wat meer inspanning dan het inleveren van lege flessen ( al zijn alle indrukken van zo veel flessen en supermarkten wel vermoeiend 🙂 ). Het is namelijk de bedoeling dat we 14 en 15 maart een lekker stukje gaan fietsen. Een stukje van zo’n 100 kilometer naar Amsterdam. Daar overnachten we ergens en dan gaan we de volgende dag weer op de fiets naar huis.

Jullie kunnen ons sponsoren! Want daar doen we het natuurlijk voor. Hoe het precies in z’n werk gaat, gaan jullie nog horen.

Genoeg opvulling voor de komende 11 weken dus. En hoe meer we te doen hebben, hoe meer geld we ophalen, hoe sneller de tijd gaat, hoe sneller we in Indonesië zitten!

 

5 gedachten over “Nog 11 weken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: