Nog 4 weken…

Het lijkt nog de dag van gisteren dat ik een blog schreef met de naam: nog 11 weken…

Wat gaat de tijd snel en wat kun je veel regelen in die paar weken. We zijn inmiddels helemaal volgespoten met allemaal inentingen en hebben al onze malariapillen al binnen. Ons visum is ook bijna klaar en als we die in handen hebben, zijn we helemaal klaar voor vertrek. Oh wat hebben we er zin in! Het komt nu echt heeeel dichtbij! Ondertussen zijn we al een beetje het eiland aan het verkennen, dankzij de kaart en het boekje die we van mijn broer mogen lenen.

IMG_2254

Jullie willen natuurlijk allemaal weten hoe de sponsoracties lopen. Nou, dat gaat echt geweldig. Nog steeds brengen mensen hun flessen en blijf dat vooral doen, want het levert veel geld op. Ik denk dat we daar in totaal wel zo’n €350 mee hebben opgehaald.

Afgelopen zaterdag vond ons benefietconcert plaats en het was een groot succes. Er waren wel zo’n 100 mensen en de muzikanten waren echt supergoed. Ook waren er mensen van Anak Bangsa Foundation die alle zaken van de organisatie in Nederland regelen. Zij hebben vertelt over het werk dat Anak Bangsa allemaal doet en hebben met hun eigen acties, bijvoorbeeld de Anak Bangsa wijn, ook geld opgehaald.

BENEFIETCONCERT 1

Rieke en ik hebben al een t-shirt van de organisatie gekregen, dus we waren al helemaal in stijl. Natuurlijk moest daar gelijk een foto van gemaakt worden.

BENEFIETCONCERT 6

De muzikanten waren allemaal echt heel goed. We zijn ze zo dankbaar dat ze dit voor ons wilden doen. Daarom verdienen zij ook een plekje in dit blogberichtje.

BENEFIETCONCERT 2

BENEFIETCONCERT 3

BENEFIETCONCERT 4

Uiteraard moesten we een groepsfoto maken met het Nederlandse Anak Bangsa team. Nou, dat hebben we zeker gedaan.

BENEFIETCONCERT 5

Jullie zijn natuurlijk nu wel benieuwd hoeveel geld we hebben opgehaald. Nou, dat was best wel wat. Namelijk: €415,50!! Zó veel, echt dit hadden we niet durven dromen. Zijn jullie nu ook nieuwsgierig op welk totaalbedrag we nu zitten? Dat hou ik nog even geheim 🙂

 

 

Eén opmerking over 'Nog 4 weken…'

  1. Jullie zijn echt kanjers!
    Ik heb moed gekregen na het concert dat het allemaal gaat lukken!
    Het was een avond vol geluk!
    ga zo door meiden!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: