De ‘countdown’ – Nog 4 nachtjes slapen…

Ja! Nog maar vier nachtjes slapen en dan gaan we naar INDONESIË! So exciting!

Waar ik op dit moment druk mee ben, is het maken van checklists en het afwerken van checklists.

 • Inentingen: check. We zijn in totaal maar liefst vier keer bij de GGD geweest voor een prik. Bijna kind aan huis dus. 🙂
 • Visum: check. Al was dat nog wel even spannend, want op het visum van Rieke stond een fout, dus haar paspoort inclusief visum moest weer terug naar de ambassade. Gelukkig kon ze hem vandaag weer ophalen, en op zich nog ‘redelijk’ op tijd.
 • Rijbewijs: check. Want ja, ik heb mijn rijbewijs gehaald! Ook net op tijd voordat we weggaan, ik kan het hele weekend nog lekker rond toeren.
 • Tickets: check. Dat is eigenlijk al heel lang geregeld, maar desalniettemin (ik vind dat een leuk woord) hoort hij toch op de checklist.
 • Enzovoort…

Ja, en op mijn nieuwe checklists staan alle dingen die ik mee moet nemen. Een lijst voor de handbagage en een lijst voor mijn koffer. Nu hopen dat het er allemaal in past en dat ik niet over het maximale gewicht kom. Ik mocht van mijzelf niet eerder dan aanstaande maandag mijn koffer pakken. In plaats daarvan staat heel mijn bureau vol met spullen die allemaal mee moeten. Ik ben benieuwd wanneer mijn koffer in mijn slaapkamer open en volgepakt ligt. Vast eerder dan maandag hihi.

Ik besef het nog niet helemaal dat ik echt naar Indonesië ga. Daarom ben ik ook echt niet nerveus of hyper. Het is heel apart als ik erover nadenk dat we er over één week gewoon al zijn. Gewoon aan de andere kant van de wereld. Het is echt een raar idee, een soort droom of zoiets…

En als we straks in Indonesië zijn, wat dan? Ik ga echt mijn best doen om veel te bloggen, zodat jullie allemaal mee kunnen genieten van alles wat wij gaan beleven. Ik weet niet precies hoe goed het internet is en hoe het gaat met foto’s uploaden, dus dat moet ik nog maar even afwachten. Wil je in ieder geval niets missen van wat ik schrijf? Je kunt mijn blog volgen:  Als je aan de linkerkant in een invulvakje (voor PC en iPad/Tablet) onder mijn foto je e-mailadres invult en dan op ‘Volg blog’ klikt, krijg je elke keer als ik een blog deel een mailtje. Als je dit via je telefoon wilt doen, moet je helemaal naar beneden scrollen, dan kom je het invulvakje vanzelf tegen. Ook hier staat hij onder mijn foto.

En jullie zijn zeker heel erg benieuwd naar het eindbedrag van de sponsoracties!? Nou, ik kan jullie nog niet vertellen wat dat is. Ten eerste, omdat wij het gewoonweg nog niet weten. En ten tweede, omdat wij vinden dat de mensen van de organisatie het als eerst mogen weten. Dus nog even geduld allemaal, ik ga het echt wel een keer vertellen! Als we in Indonesië zijn. 😉

Voorlopig ga ik geen blog schrijven terwijl ik mij op Nederlandse bodem bevind…

Tot in Indonesië dan? 🙂

 

4 gedachten over “De ‘countdown’ – Nog 4 nachtjes slapen…

 1. Lieve Linda,

  Een heel goede reis en een gezegend verblijf op Lombok gewenst! Hopen en bidden dat we elkaar in goede gezondheid mogen weer zien! Liefs, oma.

  Geliked door 1 persoon

 2. De Heere zegent jullie
  En Hij beschermt jullie.
  Hij schijnt Zijn licht over jullie leven
  Hij zal genadig zijn
  En heel dicht bij jullie zijn
  Hij zal Zijn vrede aan jullie geven!

  Liefs, tante Carola

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: