Indonesië – Week 2

3 gedachtes over “Indonesië – Week 2”

  1. Ha, Linda.
    Ben ik al weer de eerste die reageer? Ik wilde net weggaan naar de verjaardag van oom Marco en toen hoorde ik dat er een mailtje was. dus ik keek direct. Het was jouw blog., dat moest ik natuurlijk eerst even bekijken voor ik wegging! Heel mooi om jullie ervaringen te lezen, ik zie het helemaal voor me! Ik hoop dat je het vol houdt om elke week zo’n uitvoerig verslag te schrijven , ik geniet er echt van en ik ben eigenlijk ook wel een beetje gerustgesteld dat jullie het daar zo goed naar je zin hebben.
    Dag hoor, liefs van oma

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.