Gouden uurtje op de hei

Wauw, gisteren was ik tijdens de zonsondergang op de heide en ik heb zo ontzettend veel mooie foto’s gemaakt. Eindelijk kan ik weer een mooie fotoblog voor jullie maken. Wees dus ook voorbereid op heel veel foto’s. En wat het gouden uurtje betreft, dat gaan jullie zeker terug zien in deze foto’s!

golden hour 1

Bij aankomst op de Renderklippen (in Heerde) stond ik gelijk te springen. Wat is de heide toch mooi en helemaal in combinatie met het prachtige zonlicht. Mijn camera heeft zijn werk goed kunnen doen.

golden hour 2

golden hour 4

De heide bloeit op dit moment volop, er hangt helemaal een roze-paarse gloed overheen. Toen de zon nog wat hoger stond leek het roze-bruin, maar toen de zon eenmaal achter de bomen was verdwenen was het echt paars.

golden hour 7

golden hour 8

Soms heb ik wel vijf minuten op één plek gezeten om mooie close-up foto’s van de heide te maken. Gek genoeg zijn ze ook bijna allemaal gelukt, waardoor het uitzoeken voor mijn blog wel heel moeilijk werd. Daarom krijgen jullie er nu ook zoveel te zien 🙂

golden hour 10

golden hour 11

Niet alleen de heide was prachtig, maar ook de lijsterbes bomen waren om van te genieten. Alle besjes zaten er nog aan en zorgden samen met de kleuren van de heide voor hele mooie beelden.

golden hour 9

golden hour 13

Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig woorden heb bij deze foto’s. Ik kan alleen maar zeggen dat ik ze prachtig vind en er heel erg van kan genieten. Hopelijk kunnen jullie er net zoveel van genieten als ik.

golden hour collage 1

golden hour 12

golden hour 16
Zelfs het uitgebloeide gras leek goud door het zonlicht…

 

golden hour 14

golden hour 15

We zijn gebleven totdat de zon helemaal achter de bomen was verdwenen, maar door de heldere lucht konden we er nog heel lang van nagenieten.

golden hour 17

golden hour 19
Tijden het laatste zonnestraaltje kleurde niet alleen de heide roze, maar de hele foto. Ik ben verliefd op deze foto!

 

golden hour 20

golden hour 23

golden hour collage 2

Ik heb mijn camera pas uitgedaan toen het te donker was om foto’s te maken. Wat een fijne avond was dit met een heel mooi resultaat waar ik best wel trots op ben! Hebben jullie net zoveel van de foto’s genoten als ik?

 

5 gedachten over “Gouden uurtje op de hei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: