Antwerpen, België

Een gedachte over “Antwerpen, België”

  1. Ha Linda, Je bent weer eens uit geweest en wij mogen mee genieten! Leuk!! Het beste gewenst in het nieuwe jaar!! Je was helaas niet op de reunie in Wijhe. Je hebt je in Antwerpen vermaakt! Het was bij ons in Wijhe heel gezellig. Ik was bang dat ze het te ver vonden om naar Wijhe te gaan, maar ze waren er bijna allemaal. Zo zien de neven en nichten elkaar weer eens, en ook elkaars kindertjes. Het was daar een mooie gelegenheid. Je moeder heeft een hele serie foto’s gemaakt en doorgestuurd, misschien krijg jij die nog wel eens te zien, dan kun je de sfeer proeven! Jij , Ananda en Heleen met aanhang ontbraken , er waren er 43 van de 50. Morgen krijg ik 8 ouderen op visite. De eerst zaterdag in januari komen de ooms en tantes van opa zijn kant altijd bij elkaar om nieuwjaar te wensen. Dit jaar ben ik aan de beurt om ze uit te nodigen. Ik zie er best tegen op, van 3 uur tot ‘s avonds na de koffie. Ik ben al druk bezig geweest om een boodschappenlijst te maken. Het beste maar weer hoor, Bedankt voor je foto’s en groeten van oma

    >

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.